Danslärare

ANNA DAVIDSSON

annany

Grundare och ägare av Norrköpings Danscenter. Är hälsoutvecklare och utbildad inom S.A.F.E och Les Mills. Har gått kurser i såväl pedagogik och olika former av tävlingsdans är även utbildad inom SDO (disco/hiphop/konstnärligdans) och Svenska Cheerleaderförbundet. Anna är utbildad danslärare. Anna har tävlingslicens för att tävla i cheerleading, disco, hiphop och konstnärligdans.

Dans ansvarig på Stadium Sports Camp

Undervisar i Barndans, Hiphop, Performing Dance, Pyttedans, Disco, Feminine vibe, Zumba, Get In Shape, Slow, Eng. freestyle och Cheerleading.

TOBIAS ”MARRE” MARIN

marre

Tobias ”Marre” Marin började dansa breaking i Norrköping 1995.  Marre är med i gruppen Ghost Crew som har medlemmar från Sverige, Finland och Norge. Med sin grupp har Marre rest runt och tävlat i bla USA, Korea, Holland och England mm. Han har också varit domare i ett flertal Internationella tävlingar.

Undervisar i Breaking

KEVIN ”SPAZM” GULLBERG

Den skandinaviska mästaren i popping 2011 och 2012. Vinnaren av Cercle Underground i Paris. Världsfinalist i popping två år i rad. Med internationella titlar under bältet och ännu fler nationella, anses Spazm vara en av Sveriges bästa poppare. Han började dansa 2006 och är självlärd.

Undervisar i Popping

JOSEFINE  WÄRN

Josefine Wärn har sedan 2005 arbetat med att främja och utveckla Östergötlands danskultur inom flertalet stilar. Hennes karriär började inom den moderna dansen och har sedan byggs på med stilar inom Hip hop-kulturen. Josefine är en av originalmedlemmarna i Norrköpings främsta hip hop-grupp ViBE Street Style Crew som hon numera är ordförande för. Josefine var en av de första i Östergötland att sprida Jamaicansk dancehall och detta har färgat henne som dansare/danslärare med massa energi, känsla och attityd. Oavsett om klassen går i stilar under Jazz, Dancehall eller Show garanterar Josefines klasser att utmana alla till att bli bättre och mer uttrycksfulla dansare!

Undervisar i Dancehall, Dansmix & Performing Dance 

KAREN  ROJAS

Karen har gått De Geer Gymnasiet danslinje, Åsa Folkhögskola (five styles ) &  SDO steg 1. Karen reser ofta i USA och tar dansklasser för kända koreografer. Är även medlem i Legacy family. På Karens lektioner kommer fokus vara på att utveckla sin egna dansstil, ha roligt och stärka sin egna självkänsla.

Undervisar i Hiphop, Salsa & Afro Jam 

MATILDA  INGESON

Dansat sedan barnsben främst jazz. Har sedan vidare utbildat sig till dansinstruktör. Har tävlat i Disco dans på högre nivå och deltagit på VM, har även tävlat i hiphop. På Matildas klasser får man mycket dans, glädje och träning. Utbildad i Steg 1 Disco via SDO.

Mammaledig 

MARIAM GEWRIYE

Just nu bosatt i Stockholm och har tidigare haft en karriär inom tävlingsdansen. Mariam har tävlat i disco, hiphop och konstnärlig dans. Just nu utbildar sig Mariam på Balettakademien Stockholm och där hon brinner lite extra för teknikträning.

På Mariams klasser ligger fokus på dansglädje och personlig utveckling

Undervisar i Disco, Slow & Konstnärligdans 

LOWISA JEDEBÄCK

Dansat sedan barnsben främst showdans och även utövat gymnastik. Har tävlat i Disco på högre nivå och deltagit på VM, har även tävlat i hiphop och cheerleading. På Lowisas klasser är fokus på att ha kul och att utmana sig själv inom dansen. Utbildar sig via SDO steg 1.

Undervisar i Barndans, Dansmix, Disco, Teknik och Feminine Vibe

LINA LARSSON

Information kommer inom kort

Undervisar i Disco & Balett 

ALEX  VILLANUEVA

Alex har dansat popping sedan 2010 och började som elev till Kevin Gullberg från Norrköping, som är trefaldig nordisk mästare i stilen. Han har även tränat med Boogaloo Kin från Korea, en av världsmästarna i stilen, och tävlar nu själv på nationell nivå. Alex har bland annat vunnit Popping Evolution, en av Sveriges största poppingtävlingar, och undervisar från och med hösten 2017 på Norrköpings Danscenter.

Undervisar i Popping

MALIN PETTERSSON

Malin har gått De Geer Gymnasiet danslinje, Danscenters utbildning i Sthlm & Disco steg 1-2 inom SDO. Har undervisat i Disco sens 2007.
Malin har sitt hjärta i discodans, har deltagit på EM och VM i disco solo, duo och formation.

På Malins lektioner kommer fokus vara på att ha roligt, utvecklas & att varje elev ska känna att dansklassen gett dom något. Musiken är alltid varierande på mina klasser & jag jobbar mycket med personlig feedback.