Danslärare

ANNA DAVIDSSON

Anna

Grundare och ägare av Norrköpings Danscenter. Anna är utbildad danslärare, hälsoutvecklare och har olika utbildningar inom S.A.F.E och Les Mills. Har gått kurser i såväl pedagogik och olika former av tävlingsdans. Anna är även utbildad inom SDO (disco/hiphop/konstnärligdans) och Svenska Cheerleaderförbundet.  Anna har tävlingslicens för att tävla i cheerleading, disco, hiphop och konstnärligdans. Är utbildad domare och jobbar även som koreograf till olika event och shower. 

Dans ansvarig på Stadium Sports Camp. 

Undervisar i Barndans, Hiphop, Performing Dance, Pyttedans, Disco, Feminine vibe, Zumba/Cardio Funk,  Get In Shape, Slow, Eng. freestyle och Cheerleading.

TOBIAS ”MARRE” MARIN

marre

Tobias ”Marre” Marin började dansa breaking i Norrköping 1995.  Marre är med i gruppen Ghost Crew som har medlemmar från Sverige, Finland och Norge. Med sin grupp har Marre rest runt och tävlat i bla USA, Korea, Holland och England mm. Han har också varit domare i ett flertal Internationella tävlingar.

Undervisar i Breaking

KEVIN ”SPAZM” GULLBERG

Den skandinaviska mästaren i popping 2011 och 2012. Vinnaren av Cercle Underground i Paris. Världsfinalist i popping två år i rad. Med internationella titlar under bältet och ännu fler nationella, anses Spazm vara en av Sveriges bästa poppare. Han började dansa 2006 och är självlärd.

Undervisar i Popping

JOSEFINE  WÄRN

Josefine Wärn har sedan 2005 arbetat med att främja och utveckla Östergötlands danskultur inom flertalet stilar. Hennes karriär började inom den moderna dansen och har sedan byggs på med stilar inom Hip hop-kulturen. Josefine är en av originalmedlemmarna i Norrköpings främsta hip hop-grupp ViBE Street Style Crew som hon numera är ordförande för. Josefine var en av de första i Östergötland att sprida Jamaicansk dancehall och detta har färgat henne som dansare/danslärare med massa energi, känsla och attityd. Oavsett om klassen går i stilar under Jazz, Dancehall eller Show garanterar Josefines klasser att utmana alla till att bli bättre och mer uttrycksfulla dansare!

Undervisar i Dancehall och Dansmix 

MATILDA  INGESON

Dansat sedan barnsben främst jazz. Har sedan vidare utbildat sig till dansinstruktör. Har tävlat i Disco dans på högre nivå och deltagit på VM, har även tävlat i hiphop. På Matildas klasser får man mycket dans, glädje och träning. Utbildad i Steg 1 Disco via SDO.

Undervisar i Disco ( Mammaledig HT-23 )

CYNTHIA  BOTELLO

Info kommer inom kort. 

Undervisar i  Balett  

LINA LARSSON

Info kommer inom kort. 

Undervisar i Balett och Modern   ( Mammaledig HT-23 )

LOWISA  JEDEBÄCK 

Info kommer inom kort. 

Undervisar i Performing Dance, Showdans, Teknik  och Dansmix

THELMA LUSTH 

Thelma började dansa magdans när hon var 13 år i Stockholm. Har dansat på EKC dansskola som är en av Sveriges första dansskolor för orientalisk dans. Den drivs av Zeina som är en stor framgång i dansstilen. Har också dansat för lärare från Egypten och andra länder. 

Undervisar i Orientalisk Dans